1402/1/30 چهارشنبه
تفاهم نامه همکاری مشترک دانشگاه پیام نور و مرکز آموزش مدیریت دولتی در کشور امضا شد
دانشگاه پیام نور آماده ارائه مهارت های آموزشی و برگزاری آزمون های مرکز آموزش مدیریت دولتی کشور

.

رئیس دانشگاه پیام نور، این دانشگاه را بزرگ ترین دانشگاه دولتی با ظرفیت های ویژه و منحصر به فرد خواند و گفت: دانشگاه پیام نوربا گستره ملی دارای نزدیک به 4 هزار عضو هیات علمی تمام وقت است که می تواند بهترین مهارت های آموزشی را به مرکز آموزش مدیریت دولتی کشور ارائه کند.
به گزارش روابط عمومی، دکتر ابراهیم تقی زاده در نشست امضای تفاهم نامه همکاری مشترک بین دانشگاه پیام نور و مرکز آموزش مدیریت دولتی در کشور افزود: این دانشگاه طی سال های اخیر با رویکرد افزایش دوره های مهارتی و ارائه آموزش های مهارتی لازم به سمت توانمند سازی دانشجویان ومجموعه دانشگاه پیام نور گام برداشته و با وجودی که 85 درصد از رشته های این دانشگاه در حوزه علوم انسانی است، با بازنگری در این رشته ها، قصد دارد نظام آموزشی دانشگاه را به سمت نظام های مهارتی پیش ببرد.
وی افزود: دانشگاه پیام نور آمادگی و ظرفیت لازم را برای ارائه خدمات آموزشی، برگزاری دوره های مهارتی و همچنین برگزاری آزمون های الکترونیکی مرکز آموزش مدیریت دولتی داراست.
وی تصریح کرد: بخش مهمی از آزمون های سازمان سنجش آموزش کشور با همکاری دانشگاه پیام نور برگزار می شود و دانشگاه افتخار دارد که با استفاده از زیرساخت های الکترونیکی غنی خود می تواند در این زمینه موثر باشد.
دکتر تقی زاده مرکز سنجش و همچنین مرکز انتشارات دانشگاه پیام نور را دو ظرفیت ویژه و بزرگ این دانشگاه عنوان کرد و گفت: این دانشگاه آمادگی دارد برای دستیابی مرکز مدیریت دولتی به برند مطلوب و با کیفیت آموزشی و آزمون های الکترونیکی اهتمام ورزد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور:
آغاز فعالیت دانشگاه پیام نور برای ارائه آموزش در عرصه متاورس

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور با عنوان اینکه دنیا به دنبال فعالیت در عرصه متاورس است، افزود: دانشگاه پیام نور نیز به این عرصه وارد شده تا آموزش ها را در عرصه متاورس ارائه کند و بتواند الگویی برای دیگردانشگاه ها در این زمینه باشد.
دکتر دل افکار در نشست امضای تفاهم نامه همکاری مشترک بین دانشگاه پیام نور و مرکز آموزش مدیریت دولتی در کشور افزود: رشته مدیریت دولتی در دانشگاه پیام نور از مقطع کارشناسی تا دکتری با وجود 7 استاد تمام و تعداد بسیاری دانشیار دایر است که می تواند بهترین خدمات را به مرکز آموزش مدیریت دولتی ارائه کند.
وی با عنوان اینکه دانشگاه پیام نور از لحاظ ظرفیت آموزش در کشور کم نظیر است، اظهار داشت: این دانشگاه در حوزه برگزاری آزمون برجسته ترین سرویس آزمون کشوری را در کنار سازمان سنجش داراست و به همین دلیل هم تعاملات با این سازمان برای برگزاری آزمون ها بسیار زیاد است.
دکتر دل افکار آزمون های مکانیزه در دانشگاه پیام نور را ظرفیت ویژه ای دانست که این امکان را فراهم می آورد که آزمون های بدون کاغذ به سهولت و به طور همزمان در سراسر کشور در بستر الکترونیکی برگزار شود.
وی با تاکید بر لزوم توسعه آموزش های مهارتی در حوزه علوم انسانی گفت: دانشکده های دانشگاه پیام نور در حال بررسی واحدهای درسی در رشته علوم انسانی هستند و قرار است بین 20 تا 30 واحد درسی را به سمت آموزش های مهارتی که مورد تاکید وزارت علوم است، پیش ببرد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور:
آغاز فعالیت دانشگاه پیام نور برای ارائه آموزش در عرصه متاورس