تازه ها
1401/8/23 دوشنبه
برگزاری کارگاه آشنایی و کار با سامانه ها و پایگاه های اطلاعات ایرانداک - زنگ ایرانداک
قابل توجه اعضای محترم هیات علمی، کارشناسان و دانشجویان

.

نسخه جدید سامانه همانندجو توسط پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران  0ایران داک) رونمایی گردیده است که ویژگی‌های آن عبارتند از:
الف) تولید و به کارگیری الگوریتم بازنویسی شده برای بخش وارسی هوشمند (ریویور)
ب) حذف شناسه استاد
ج) افزودن امکان همانندجویی طرح‌های پژوهشی، کتاب‌ها، مقاله‌های نشریات علمی و همایش‌ها علاوه بر همانندجویی پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها و پیشنهاده‌های آنها
د) اصلاح و بهبود فرایندهای همانندجویی
لذا این پژوهشگاه به منظور آشنایی بیشتر اعضای هیات علمی، کارشناسان و دانشجویان محترم با سامانه‌ها و پایگاه‌های اطلاعاتی ایرانداک، کارگاه مجازی در تاریخ اول آذر ماه 1401 از ساعت 10 تا 12 مطابق سرفصل‌های زیر برگزار می‌نماید.
  • آشنایی با فرایند دریافت پیشینه پژوهش؛
  • عضویت در سامانه ملی ثبت پایان‌نامه، رساله و پیشنهاده؛
  • فرایند ثبت پایان‌نامه، رساله و پیشنهاده؛
  • آشنایی با پایگاه اطلاعات علمی ایران (گنج)؛
  • دسترسی به تمام‌ متن پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها؛
  • فرایند نام‌نویسی و کاربرد سامانه همانندجو؛
  • آشنایی با برخی دیگر از سامانه‌ها و پایگاه‌های اطلاعات ایرانداک.
اعضای هیات علمی، کارشناسان و دانشجویان محترم تا قبل از تکمیل ظرفیت کارگاه آموزشی جهت ثبت‌نام رایگان می توانند به لینک ثبت نام در کارگاه:   https://irandoc.ac.ir/page/2964  مراجعه نمایند.